Pembelajaran Fizik Menggunakan Laman Web Kaedah Pembelajaran Berasaskan Masalah: Analisis Persepsi Pelajar. - Sulaiman, Fuziah; Atan, Hanafi; Lim, Koon Ong; M Jafri, Mohd Zubir; M Idrus, Rozhan (2003)
Artikel ini melaporkan tentang kajian yang telah dijalankan dalam mengenal pasti persepsi pelajar terhadap proses pembelajaran yang berlaku setelah mereka dirawat dengan menggunakan kaedah pembelajaran dalam talian yang berasaskan pendekatan Problem-Based Learning (PBl).