Visual Inspection System To Detect Connector Tilts In PCBAs [TS156. V844 2005 f rb] [Microfiche 7845]. - Retnasamy, Vithyacharan (2005)
Sistem pemeriksaan visual automatic memainkan peranan penting dalam bahagian tapisan kualiti di industri eletronik.