The Bioavailability, Potency And Distribution Of Dietary Palm Tocopherols And Tocotrienols In The Tissues Of Red Hybrid Tilapia, Oreochromis sp. [SH167.T54 W246 2005 f rb] [Microfiche 7746]. - Wang, Yan (2005)
Dalam eksperimen yang pertama, satu ujian makanan telah dijalankan selama 8 minggu untuk mengkaji ketersediaan α-tokopherol (α-T) secara biologi dengan lapan diet yang berisonitrogenous dan isoenergik.