Price Randomness, Contrarian And Momentum Strategies: A Study Of Return Predictability In The Malaysian Stock Exchange [HG5750.6.A3 T124 2005 f rb] [Microfiche 8676]. - Husni, Tafdil (2005)
Dengan menggunakan data harian daripada firma-firma yang tersenarai di Papan Utama pasaran saham Malaysia untuk tempoh Januari 1988 sehingga Oktober 2002, kajian ini berusaha untuk melihat peramalan pulangan dari pasaran saham Malaysia.