Kesan Perkhidmatan Pengurusan Fasiliti Ke Atas Kepuasan Penyelia Kilang Elektrik Dan Elektronik (E&E) Di Malaysia [TS155. A827 2005 f rb]. - Zainuddin, Ashrof (2005)

(untitled)
Tujuan utama kajian ini adalah untuk mengenal pasti perhubungan antara perkhidmatan pengurusan fasiliti dengan kepuasan hati penyelia bagi kilang Elektrik dan Elektronik (E&E).