Kesan Pengubahsuaian Kimia Gentian Tandan Kelapa Sawit Kosong (Efb) Terhadap Sifat-Sifat Bio-Komposit Efb-Poliester Tak Tepu Yang Termatang Melalui Sinaran Ultra Ungu [SB299.P3 R894 2005 f rb] [Microfiche 7726]. - Rahman, Rozyanty (2005)

(untitled)
Pembangunan biokomposit yang dimatangkan menggunakan sinaran ultra ungu dilaporkan dalam kajian ini.