Flutter Modeling And Simulation Of Wing Section Using Bondgraph Technique [TL574.F6 N841 2005 f rb] [Microfiche 8089]. - Abdul Razak, Norizham (2005)
Tesis ini berkaitan dengan pemodelan flutter untuk kerajang sayap dengan menggunakan kaedah Bondgraph. Flutter adalah ketidakstabilan dinamik suatu struktur yang terdedah kepada aliran udara.