English Language Learners At The Faculty Of Agriculture, Islamic University Of North Sumatra–Indonesia [LB2372.E5 A543 2005 f rb]. - Suhendi, Andang (2005)
Penyelidikan ini mengenal pasti apa sebenarnya yang diperlukan mahasiswa Fakulti Pertanian, Universiti Islam Sumatera Utara dalam mempelajari Bahasa Inggeris.