Ekspresi Reseptor Retinoid X (Α Dan Β) Dalam Diabetes Autoimun [RC660. Z94 2005 f rb]. - Mustapha, Zulkarnain (2005)
Mencit diabetes tanpa obes (NOD) adalah satu daripada model haiwan untuk penyakit diabetes autoimun, diabetes melitus jenis 1 (T1DM).