Dynamic Images Carousel Transmissions Over Multiple Multicast Groups [TK5105.2. S959 2004 f rb] [Microfiche 7962]. - Ratsameemonthol, Supakorn (2004)
Pertumbuhan Internet yang medadak serta kemajuan yang pesat dalam teknologi komputer-meja tahap tinggi telah memudahkan penyebaran data dan multimedia pada skala yang lebih meluas.