Assessment Of Fish Community Distribution And Composition In The Perak River In Order To Determine Biological Indicators For Freshwater Health. [SH329.F56 M425 2004 f rb] [Microfiche 7839]. - Yeup Zainudin, Mat Rosli (2005)
Kajian korelasi antara biodiversiti ikan dan kualiti air telah dijalankan dengan mengambilkira faktor-faktor perbezaan jarak dari muara, altitud, komposisi dasaran dan musiman selama setahun.