Use Of Phytoplankton Abundance And Species Diversity For Monitoring Coastal Water Quality [QK933. Y29 2003 f rb] [Microfiche 7189]. - Al-Gahwari, Yasser Abdul Kader (2003)

(untitled)
Suatu kajian perbandingan kualiti air dan kelimpahan serta kepelbagaian fitoplankton telah dijalankan daripada Disember 2000 hingga November 2001 di empat lokasi di Pulau Pinang iaitu Teluk Aling, Batu Ferringhi, Kuala Juru dan Bayan Lepas.