Prospek Pelaburan Pendidikan Sekolah Menengah Teknik Dan Sekolah Menengah Kebangsaan Di Malaysia [LB2822.75. S187 2004 f rb] [Microfiche 7476]. - Mat Isa, Abdul Samad (2004)
Kajian ini adalah berkaitan dengan Kadar Pulangan Pelaburan (Internal Rates of return-IRR) dalam dua sistem pendidikan, iaitu pendidikan menengah kebangsaan dan menengah teknik.