Physico-Chemical And Shelf-Life Studies On Reduced Fat Legume-Based Cookies Using Sago Flour As A Fat Replacer [TX772. N818 2004 f rb] [Microfiche 7486]. - Yahya, Mohammad Noor Adros (2004)

(untitled)
Tepung sagu telah digunakan sebagai penukar lemak sebanyak 40% dan tepung gandum telah digantikan dengan 35% tepung legum (kacang kuda dan kacang hijau) dalam formulasi biskut.