Penggunaan Kaedah Q Dalam Mengenalpasti Persepsi Bekas Penagih Heroin: Kajian Kes Di Kalangan Subjek Yang Sedang Mengikuti Program Rawatan Naltrekson Di Malaysia [HV5840.M2 V637 2004 f rb][Microfiche 7776]. - Kasinather, Vicknasingam Balasingam (2004)
Selepas meneliti karya-karya yang wujud berkenaan kaedah Q didapati bahawa metodologi ini belum lagi digunakan dalam bidang rawatan penagihan dadah.