Pengajaran Sistem Penerus Menggunakan Authorware [QA76.76.I59 M233 2004 f rb] [Microfiche 7543]. - Mohd Gani, Abdul Majid (2004)
Sistem penerus adalah satu topik yang penting dalam kursus elektronik kuasa.