Pembangunan Konkrit Ringan Menggunakan Polisterena, Serbuk Aluminium Dan Kayu Dalam Kejuruteraan Awam [TA439. P747 2004 f rb] [Microfiche 7540]. - Poh, Koon Poo (2004)
Konkrit ringan merupakan bahan binaan yang penting pada masa kini. Oleh yang demikian, penyelidikan perlu menerokai bidang ini.