Pengaruh Kepimpinan Transformasional Terhadap Efikasi Kendiri Guru Prasekolah Swasta: Spiritualiti Sebagai Mediator - Saffardin, Siti Fairos (2024)
Kajian ini (1) mengenal pasti tahap dan pengaruh antara kepimpinan transformasional, spiritualiti dan efikasi kendiri guru, (2) mengenalpasti peranan spiritualiti dan demografi yang bertindak sebagai pengantara serta (3) amalan dan perkaitan antara kepimpinan dengan efikasi dan spiritualiti guru.