Nurses Attitude Towards The Mentally Ill In Indira Gandhi Memorial Hospital, Maldives [RC480.8. A299 2004 f rb] [Microfiche 7826]. - Rameela, Aishath (2004)
Mengunakan kaedah kuantitatif, sikap 230 orang jururawat yang berkerja di Hospital Peringatan Indira Ghandi di Maldives dikaji.