Landau Theory Of Ferroelectric Thin Films And Superlattices [QC596.5. N576 2004 f rb] [Microfiche 7584]. - Ong, Lye Hock (2004)
Teori Landau Devonshire (LD) bagi peralihan fasa dalam feroelektrik (FE) telah digunakan di dalam pengajian kami berkenaan ciri-ciri selaput nipis dan dwilapis atau superkekisi.