Kesan Teknik Silvikultur Terhadap Sifat Asas Gigantochloa Scortechiini Di Dirian Semulajadi [SB317.B2 R818 2004 f rb] [Microfiche 7537]. - Zukefli, Rosfaizal (2004)
Kajian meliputi kesan teknik silvikultur terhadap spesies buluh Gigantochloa scorterchinii berumur 0.5, 1.5 dan 2.5 tahun dari dirian semulajadi Hutan Simpan Chebar Besar, Kedah.