Aitab Dalam Pembiayaan Kenderaan Dari Perspektif Syariah: Suatu Kajian Aplikasi Di Kuwait Finance House (Malaysia) Berhad - Razali, Azmuddin (2024)
Kajian ini menumpukan kepada isu-isu yang terdapat dalam pembiayaan kenderaan berasaskan AITAB seterusnya isu-isu yang dikenalpasti dikupas dan diperincikan dengan lebih mendalam khususnya dari perspektif syariah. Kajian ini mengadaptasi metodologi kajian kualitatif bersesuaian dengan objektif kajian yang berbentuk penerokaan.