Kesan Kaedah Pengajaran Metakognisi-Inkuiri Terhadap Prestasi Dalam Matematik Dan Penaakulan Saintifik Di Kalangan Pelajar Diploma [BF318. H216 2004 f rb] [Microfiche 7575]. - Maidinsah, Hamidah (2004)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan kaedah pengajaran Metakognisi-Inkuiri (MI) dalam pencapaian matematik dan perkembangan keupayaan penaakulan saintifik di kalangan pelajar Diploma Sains Komputer.