Tahap Pengetahuan Dan Penguasaan Hukum Tajwid Mad Asli Berdasarkan Model Tasmik Program J-Qaf Dalam Kalangan Murid Tahun Enam Di Pulau Pinang - Moktar, Mohd Syakir (2024)
Kajian yang dijalankan ini adalah bertujuan untuk menentukan tahap pengetahuan sedia ada dan menilai tahap penguasaan hukum tajwid mad asli dalam kalangan murid-murid tahun enam