Kebolehawetan Kayu Sentang (Azadirachta excelsa) [TA424. T161 2003 f rb ] [Microfiche 7184]. - Tan, Siew Ching (2003)
Objektif kajian ialah untuk mengkaji keboleh awetan kayu gubal and kayu teras sentang terhadap CCA dan bahan pengawet berdasarkan boron. Kayu getah digunakan untuk perbandingan.