Kajian Curcumin Dari Kunyit (Curcuma Longa) Ke Atas Beberapa Parameter Fisiologi Manusia[QK495.Z65 F145 2004 f rb] [Microfiche 7545]. - Tengku Kamalden, Tengku Fadilah (2004)
Tokokan pemakanan antioksidan adalah sesuatu yang diperlukan oleh sistem pertahanan badan untuk mengatasi serangan radikal bebas yang dihasilkan semasa aktiviti fizikal.