Amalan Pengajaran Dan Pembelajaran Guru Pendidikan Jasmani Di Sekolah Rendah - Mansor, Izza Muazzah (2019)
Kajian ini adalah bertujuan mengkaji amalan pengajaran dan pembelajaran guru Pendidikan Jasmani dengan memfokuskan kepada guru Pendidikan Jasmani yang opsyen dan guru Pendidikan Jasmani yang bukan opsyen di sekolah rendah sekitar Pulau Pinang.