HMT503 - Teori dan Kaedah Penyelidikan linguistik Disember 2018/Januari 2019 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2019)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2018/2019 Disember 2018/Januari 2019