HKB312E - Selected Texts from European and American Literature [Karya-Karya Terpilih daripada Kesusasteraan Eropah dan Amerika] June 2019 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2019)
Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 HKB312E -Selected Texts from European and American Literature [Karya-Karya Terpilih daripada Kesusasteraan Eropah dan Amerika]