HST 504 - Sejarah Asia Tenggara Abad Ke-20 Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan. Sekurang-kurangnya SATU soalan mesti dijawab daripada setiap Bahagian A, B dan C.