HSM 503 - Sejarah Sosioekonomi Malaysia Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan sahaja. Jawab SATU daripada setiap Bahagian A, B dan C. Jika calon menjawab lebih daripada TIGA soalan hanya TIGA soalan yang pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah.