HSM 419 - Seminar Sejarah Sosio-Ekonomi Malaysia Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan. Jika calon menjawab lebih daripada EMPAT soalan hanya EMPAT soalan pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah.