HMT 508 - Sosiolinguistik Dan Psikolinguistik Bahasa Melayu Lanjutan Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. ARAHAN: 1. Kertas peperiksaan ini mengandungi Sahagian A dan Bahagian B. Jawab EMPAT soalan. Jawab Soalan No. 1, 2 dan 3 yang diwajibkan daripada Sahagian A. Jawab mana-mana SATU soalan daripada Bahagian B. 2. Tulis nombor 1 hingga 6 berturutan di muka hadapan buku jawapan anda sama ada soalan tersebut dijawab atau tidak. Beri tanda pangkah di hadapan nombor soalan yang tidak dijawab.