HMT 507 - Isu Semasa Bahasa Melayu Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. ARAHAN: 1. Kertas soalan ini mengandungi DUA bahagian: Sahagian A dan Bahagian B. 2. Jawab SEMUA soalan dalam Bahagian A dan mana-mana DUA soalan dalam Sahagian B. 3. Kesemua soalan yang perlu dijawab ialah EMPAT soalan sahaja.