HMT 505 - Semantik Dan Wacana Bahasa Melayu Lanjutan Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. ARAHAN: 1. Kertas peperiksaan ini mengandungi Sahagian A dan Bahagian B. Jawab EMPAT soalan seperti yang berikut: 2. Jawab TIGA soalan daripada Sahagian A. 3. Jawab SATU soalan daripada Sahagian B. 4. Jawab setiap bahagian dalam buku jawapan yang berbeza.