HMT 501 - Fonetik Dan Fonologi Bahasa Melayu Lanjutan Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. ARAHAN: 1. Kertas soalan ini mengandungi DUA bahagian iaitu Sahagian A dan Bahagian B. 2. Jawab EMPAT soalan. Jawab SEMUA soalan daripada Sahagian A dan DUA soalan daripada Bahagian B.