HKP 214- Penulisan Kreatif Dan Penyuntingan I Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH soalan. Jawab EMPAT soalan sahaja. Soalan 1 (Sahagian A) dan soalan 7 (Sahagian D) adalah soalan wajib. Pilih dan jawab DUA soalan lagi daripada Bahagian B dan Bahagian C. Jawab Bahagian A dan Bahagian B dalam buku jawapan yang berasingan dengan Bahagian C dan Bahagian D.