HKB 507 - Karya Terpilih Pemenang Hadiah Nobel Dalam Kesusasteraan Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja. Jawab DUA soalan daripada Sahagian A dan DUA soalan lagi daripada Sahagian B.