HKB 503- Seminar Silang Buday A Kesusasteraan Asia Tenggara Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja. Jawab DUA soalan daripada Sahagian A dan DUA soalan lagi daripada Sahagian B.