HIU 321 - Al-Qur'an, Tauhid Dan Sains Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan. Jika calon menjawab lebih daripada TIGA soalan hanya TIGA soalan pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah.