HIT 512 - Analisis Kritis Matan Hadith Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan. Jika calon menjawab lebih daripada TIGA soalan hanya TIGA soalan pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah.