HGT 514 - Kaedah Penyelidikan Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan. DUA soalan mesti dijawab daripada Sahagian A, SATU soalan daripada Sahagian B dan SATU soalan daripada Sahagian C .