HGM 511 - Bandar Dan Komuniti Lestari Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja. Jawab SATU soalan daripada setiap Sahagian A, B dan C. Jawab SATU soalan lagi daripada mana-mana Sahagian A, B dan C.