HGM 511 - Bandar Dan Komuniti Lestari Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja.