HGM 345 - Globalisasi, Bandaraya Dan Sektor Perkhidmatan Termaju Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan. Pilih sekurang-kurangnya SATU soalan daripada setiap bahagian dan selebihnya dari mana-mana bahagian.