HFS 201 - Pemikiran Islam Dan Perubahan Sosial Jun 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Kertas soalan ini mengandungi TIGA bahagian iaitu Sahagian A, Sahagian S dan Sahagian C. Jawab SATU soalan daripada setiap bahagian. Untuk soalan EMPAT, anda dikehendaki menjawab mana-mana SATU daripada Sahagian A atau Sahagian S atau Sahagian C yang belum dijawab .