HFK 301 - Kajian Ketamadunan Januari 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2016)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Kertas soalan ini mengandungi DUA bahagian, Sahagian A dan Sahagian B. Sila jawab DUA soalan daripada bahagian A dan DUA soalan daripada bahagian B .