HFI 302E - Islamic Philosophy January 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2016)
Please check that this examination paper consists of THREE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebe/um anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: This exam paper has FIVE (5) questions. Answer THREE (3) questions. [Arahan : Kertas soalan ini mengandungi LIMA (5) soalan. Jawab TIGA (3) soalan.] You are permitted to write your answers in either English or Malay. [Anda boleh menu/is jawapan anda dalam bahasa lnggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa lnggeris hendaklah diguna pakai.]