HFB 202E - Western Philosophy And Modern Thought January 2016 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Please check that this examination paper consists of THREE pages of printed material before you begin the examination. [ Si/a pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebe/um anda memulakan peperiksaan im]. Instructions : Answer THREE questions only. All questions carry the same marks. [Arahan : Jawab TIGA soalan sahaja. Semua soalan membawa jum/ah markah yang sama.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [ Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pad a soalan peperiksaan, versi bahasa lnggeris hendak/ah diguna paka1].