HST427 - Isu-lsu Dalam Sejarah Awal Asia Tenggara Mac 2022 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2022)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2021/2022 Februari/Mac 2022